Boka din eventplats

Event om stress och utmattning

Vi har sedan boken lanserades haft flertalet event om stress och utmattningssyndrom.

Bokningsbara platser finns nu till föreläsning i Lidköping 27 februari 2020.

På eventet utgår vi från innehållet i vår bok och berättar om resan genom utmattningens labyrint.

Vi pratar om stress och utmattning, prestationsångest och panikångest, om symtom och varningssignaler vid stress, om den viktiga frågan läkaren ställde i samband med sjukskrivning för utmattningssyndrom. Frågan som skulle bli början till en viktig och värdefull insikt.

Läkaren berättar om sitt arbetssätt i mötet med patienter med utmattningssyndrom och du får möjlighet att ta del av fem viktiga punkter för att undvika utmattning. Ett avsnitt handlar också om att vara anhörig till någon med utmattningssyndrom. Vi avslutar med en frågestund.

Vi vill bidra till att öka förståelsen för vad stress är och vad utmattningssyndrom innebär. Kanske kan det hjälpa dig att undvika att hamna i ett utmattat tillstånd. Ett tillstånd som inte alltid syns utanpå, men som känns så mycket i kroppen.

Att lyssna till vad det innebär att ta sig igenom ett utmattningssyndrom kan hjälpa dig som är anhörig eller arbetskamrat att förstå vad som händer, känslomässigt, fysiskt och mentalt.

Vi vill också bidra till att minska känslan av skuld och skam för dig som är sjukskriven för utmattningssyndrom, inge hopp om att det du kanske tycker är små steg i processen även bidrar till att det går att komma framåt. Ett steg i taget. En dag kommer mer energi, lust och glädje igen.

Så här har några tidigare deltagare på våra event sammanfattat det:

Lärorikt, tankeställare, trygg

Intressant, givande, innehållsrikt

Igenkänning, hopp, öppning

Ta hand om dig hälsar Ulrika & Antonio!

Foto:Daniel Strandroth