Boka oss för uppdrag

Vi pratar om stress och utmattning

Vill du lyssna till en föreläsning med författarna till boken, Utmattningens labyrint – En patient & en läkare – två perspektiv på en resa genom utmattningssyndrom?

Ulrika Malmesved & Antonio Alonso-Villaverde Lozano

Foto:Daniel Strandroth

I vår föreläsning pratar vi om resan genom utmattningens labyrint, om stress och utmattning, om symtom och varningssignaler på stress, prestationsångest och panikångest, om den viktiga frågan som läkaren ställde i samband med sjukskrivning för utmattningssyndrom. Den frågan som skulle bli början till en viktig insikt.

Läkaren berättar om sitt arbetssätt i mötet med patienter med utmattningssyndrom och du får möjlighet att ta del av fem viktiga punkter för att undvika utmattning. Ett avsnitt handlar om att vara anhörig och arbetskamrat till någon med utmattningssyndrom.

Vi har sedan vår bok lanserades haft flertalet föreläsningar och event kring stress och utmattning. Vi deltog bland annat som föreläsare på Psykiatriveckan i Falköping i oktober 2019. Så här skriver de om föreläsningen:

Psykiatriveckan i Falköping kan varmt rekommendera Ulrika och Antonios föreläsning Utmattningens labyrint – En patient & en läkare – två perspektiv på en resa genom utmattningssyndrom. Där patient och läkarens gemensamma resa till återhämtning fick åhörarna att tänka till och reflektera över sin egen sårbarhet och livssituation. Tillsammans bjöd de in publiken på ett respektfullt sätt och genom deras orädsla att våga prata och svara på frågor om stress, utmattning och dess konsekvenser. Så vi tycker verkligen ni ska ta chansen att boka in eller ta tillfället i akt och lyssna på Ulrika och Antonio om ni får möjlighet till detta. TACK!
Psykiatriveckan i Falköping

Vi föreläser gärna om stress och utmattning med vår unika kombination att prata om stress och utmattning utifrån två perspektiv, vilket brukar uppskattas av de som lyssnar.

Välkommen att höra av dig för mer information och bokning.